Χώρες Αποστολής:

Ελλάδα (Άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους προορισμούς της χώρας) .

Διαθέσιμοι Τρόποι Αποστολής / Delivery Services

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρία Courier Γενική Ταχυδρομική που συνεργαζόμαστε και έχουμε διαπιστώσει την καλύτερη ταχύτητα και εξυπηρέτηση.Για της παραγγελίες που στέλνονται με αντικαταβολή δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα!

Τιμοκατάλογος Courier:

Δωρεάν Μεταφορικά:
Για παραγγελίες άνω των 69 ευρώ.(Εφαρμόζεται αυτόματα στο σύστημα κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, Το κόστος τις αντικαταβολής (2 ευρώ) εφαρμόζεται κανονικά σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή).Τα δωρεάν μεταφορικά δεν θα ισχύουν σε περίπτωση που στα προϊόντα θα εφαρμόζεται έκπτωση.

Εντός Θεσσαλονίκης : 5€

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Αντικαταβολή:
Για όλους τους προορισμούς (Εντός/Εκτός Αττικής, Νησιά) το κόστος αντικαταβολής είναι 5€

Ογκώδη προϊόντα : (Σάκοι ,βαράκια κτλπ)

Για ογκώδη προϊόντα και μεγάλα σε βάρος άνω των 9 κιλών , οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρεία και έχει έξτρα χρεώση στην παραλαβή.

Αποστολή

Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται την ίδια μέρα.
Όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα ! Για κάθε παραγγελία σας διαθέτουμε και τον κωδικό αποστολής του δέματος σας και μπορείτε να το εντοπίζετε σε πραγματικό χρόνο μέσο του site της Γενικής Ταχυδρομικής.

 

Παραλαβή

Η παραλαβή προϊόντων που έχουν αποσταλεί μέσω Courier(Γενική Ταχυδρομική) γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής. Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κ.λ.π) όπου η ολοκλήρωση της αποστολής / παράδοσης της παραγγελίας δεν είναι δυνατή εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα σας ενημερώσουμε με email για την επιβεβαίωση ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Καθυστέρηση παραλαβής.Εάν δεν έχετε παραλάβει τα προϊόντα στο προκαθορισμένο χρόνο σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6988031453.


Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας όποτε επιθυμείτε εφόσον δεν έχει ακόμη αποσταλεί.